Μόνωση ταράτσας, θερμομόνωση ταράτσας.

Θερμομόνωση και υγρομόνωση ταράτσας

Υλοποιήσαμε αποτελεσματικά, νέα εργασία για Μόνωση ταράτσας. Ξεκινήσαμε την προεργασία μας, με καθάρισμα και ξύσιμο όλης της επιφάνειας της ταράτσας.
Αφαιρέσαμε όλο το παλιό ασφαλτόπανο και το αντικαταστήσαμε με νέο ασφαλτόπανο. Στην συνέχεια ξεκινήσαμε την τοποθέτηση Ferizol 5cm(EPS 80) σε λευκό η γκρι χρώμα. Εφόσον ελέγξαμε τη σωστή τοποθέτηση των υλικών, ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε τη τσιμεντογωνία σε 5 cm μέσο όρο, που περιέχει άμμο θαλάσσης, άμμο μπετού, τσιμέντο, Revinex και Izolbeton.

Εφόσον έχουμε ρίξει την τσιμεντογνωνία, περιμένουμε να στεγνώσει πολύ καλά, περίπου 7 με 8 ημέρες. Στη συνέχεια περνάμε τη ταράτσα 1 χέρι βερνίκι (βενζινόκολλα). Συνεχίζουμε με την τοποθέτηση του ασφαλτόπανου 4.5 kg το τετραγωνικό μέτρο, βάζοντας γκρι ψηφίδα για μεγαλύτερη αντοχή της μόνωσης της ταράτσας.

Τέλος περνάμε όλη τη ταράτσα 2 χέρια μονωτικό υλικό (Izoflex) σε λευκό χρώμα το οποίο εγγυάται τη μόνιμη λύση κατά της υγρασίας!

Το εγγυημένο αποτέλεσμα είναι η πλήρης εξάλειψη της υγρασίας, της μούχλας και η ενεργειακή αναβάθμιση της οικίας. Πλέον δεν θα υπάρχουν απώλειες από θέρμανση και ψύξη στο χώρο, εξοικονομώντας πολλά χρήματα! Χρήματα τα οποία ξοδεύονταν σε ρεύμα για ψύξη και θέρμανση λόγω της απώλειας από την υγρασία του χώρου.

Μόνο στη  Monotiki.net εγγυόμαστε για τη μόνιμη λύση στη μόνωση της ταράτσας σας, αλλά και των εσωτερικών χώρων της οικίας σας. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό, με μακροχρόνια πείρα στις μονώσεις , θερμομονώσεις ταρατσών δίνει μόνιμες και μακροχρόνιες λύσεις!

Λεπτομέρειες

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Μάϊος, 2019

ΠΕΛΑΤΗΣ

Ανάβυσο

ΜΟΝΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΑΣ

Αποξήλωση παλιού ασφαλτόπανου, μόνωση ταράτσας με νέο ασφαλτόπανο.

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ

MONOTIKI.NET

Video εργασιών

Φωτογραφίες έργου

Μόνωση ταράτσας
μονώσεις
μονώσεις
μονώσεις