Αντιμετώπιση υγρασίας

Αντιμετώπιση της υγρασίας

Η αντιμετώπιση της υγρασίας στα κτίρια είναι ένα σύνθετο πρόβλημα. Χρόνια αντιμετωπίζεται με λανθασμένες και απαρχαιωμένες μεθόδους.
Είναι συχνά τα παραδείγματα που σε σπίτια με υγρασία, ο ιδιοκτήτης συμβουλεύεται κάποιον τεχνικό ή ελαιοχρωματιστή,με ελάχιστες γνώσεις στο συγκεκριμένο πρόβλημα. Αποφασίζει να κάνει τις εν λόγω διορθώσεις σπαταλώντας χρήματα για μια άσκοπη επιδιόρθωση χωρίς αποτέλεσμα.
“Το εξειδικευμένο μας προσωπικό και τεχνικοί, σας δίνουν την μόνιμη λύση αντιμετώπισης της υγρασίας σε ταράτσα, εσωτερικούς χώρους με εγγύηση αποτελέσματος!”

Λανθασμένη αντιμετώπιση της υγρασίας

Πολλές φορές η λύση που προτείνεται, για την αντιμετώπιση της υγρασίας είναι η τοποθέτηση πλακιδίων, ή η αποξήλωση του παλιού σοβά, και η κατασκευή νέου με ισχυρά μονωτικά.
Όπως είναι φυσικό, σε τέτοιες περιπτώσεις, η υγρασία εγκλωβίζεται στο εσωτερικό του τοίχου. Μη μπορώντας να εκτονωθεί χαμηλά ανεβαίνει ακόμη περισσότερο μέσα στον τοίχο και δημιουργεί φθορές σε ψηλότερα σημεία.

Οι ιδιοκτήτες ξοδεύουν χρήματα, χωρίς να έχουν μια ξεκάθαρη εικόνα του προβλήματος και οριστική λύση στο πρόβλημά τους.

Όλα αυτά τα παραπάνω, θα μπορούσαν να αποφευχθούν αν είχε προηγηθεί μια σωστή και εξειδικευμένη διάγνωση.
Από τη στιγμή που υπάρχουν τα δεδομένα για την προέλευση και την κατανομή της υγρασίας, η αντιμετώπισή της γίνεται στοχευμένα.

Σκοπός της monotiki.net είναι σε κάθε περίπτωση η οριστική και μόνιμη αντιμετώπιση της αιτίας που προκαλεί την υγρασία και όχι η παροδική εξάλειψη των συμπτωμάτων.