Θερμομόνωση, υγρομόνωση ταράτσας.

Θερμομόνωση και υγρομόνωση ταράτσας

Υλοποιήσαμε αποτελεσματικά, νέα εργασία για Μόνωση ταράτσας. Ξεκινήσαμε την προεργασία μας, με καθάρισμα και ξύσιμο όλης της επιφάνειας της ταράτσας.
Στην συνέχεια ξεκινήσαμε την τοποθέτηση Ferizol 5cm(EPS 80) σε λευκό η γκρι χρώμα. Εφόσον ελέγξαμε τη σωστή τοποθέτηση των υλικών, ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε τη τσιμεντογωνία σε 5 cm μέσο όρο, που περιέχει άμμο θαλάσσης, άμμο μπετού, τσιμέντο, Revinex και Izolbeton.

Εφόσον έχουμε ρίξει την τσιμεντογνωνία, περιμένουμε να στεγνώσει πολύ καλά, περίπου 7 με 8 ημέρες. Στη συνέχεια περνάμε τη ταράτσα 1 χέρι βερνίκι (βενζινόκολλα). Συνεχίζουμε με την τοποθέτηση του ασφαλτόπανου 4.5 kg το τετραγωνικό μέτρο, βάζοντας γκρι ψηφίδα για μεγαλύτερη αντοχή της μόνωσης της ταράτσας.

Τέλος περνάμε όλη τη ταράτσα 2 χέρια μονωτικό υλικό (Izoflex) σε λευκό χρώμα το οποίο εγγυάται τη μόνιμη λύση κατά της υγρασίας!

Το εγγυημένο αποτέλεσμα είναι η πλήρης εξάλειψη της υγρασίας, της μούχλας και η ενεργειακή αναβάθμιση της οικίας. Πλέον δεν θα υπάρχουν απώλειες από θέρμανση και ψύξη στο χώρο, εξοικονομώντας πολλά χρήματα! Χρήματα τα οποία ξοδεύονταν σε ρεύμα για ψύξη και θέρμανση λόγω της απώλειας από την υγρασία του χώρου.

Μόνο στη Monotiki.net εγγυόμαστε για τη μόνιμη λύση στη μόνωση της ταράτσας σας, αλλά και των εσωτερικών χώρων της οικίας σας. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό, με μακροχρόνια πείρα στις μονώσεις , θερμομονώσεις ταρατσών δίνει μόνιμες και μακροχρόνιες λύσεις!

Λεπτομέρειες

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Μάρτιος 31, 2021

ΠΕΛΑΤΗΣ

Αττική

ΤΥΠΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Θερμομόνωση, υγρομόνωση ταράτσας

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ

MONOTIKI.NET

Φωτογραφίες έργου.